ایدئولوژی، وطن، مصلحت؟
جنگ ارمنستان و جمهوری آذربایجان رو بهخاطر دارین در اون جنگ ایران موضعی بیطرفانه گرفت البته مذهبیون با توجه به مذهب تشیع مردم جمهوری آذربایجان عدهای پشتیبانی کردند از جمهوری آذربایجان و کشتههای آنها را شهید نامیدند و جایی شنیدم کار به فتوا و حکم جهاد هم کشیده شده بود.
اما بعد، چنانچه از کتابهای درسی میدانید یکی از همسایههای ایران ارمستان بود. لاکن در جنگ اخیر با توجه به پشتیبانی سلاح جمهوری آذربایجان توسط صهیونها این آذربایجانیها بودند که پیروز شدند. تا اینجای کار مشکلی نیست حتی میشود گفت سرزمینهای از دست رفته دوباره باز پس گرفته شد اما با توجه به اینکه طرف بازنده جنگ ارمنستان بود بهخاطر پایان دادن به جنگ با فشار روسیه کثیف و ترکیه معادهای بین طرفین جنگ امضاء شد که دارای مفادی هست که یکی از آنها از دست دادن مرزمشترک با ایران است.
از دست دادن یک همسایه استراتژیک برای ایران یعنی فاجعه امنیتی و اقتصادی .چنانچه در نقشه زیر خواهید دید زین پس برای اتصال به دریای سیاه از طریق ارمنستان و گرجستان ایران باید از کشور دیگری به نام جمهوری آذربایجان که متحد بدون چون وچرای ترکیه و با درجهای ضعیف تر روسیه هست اجازه بگیرد. این یعنی اینکه ترانزیت کالا از ایران به منطقه قفقاز و دریای سیاه از این به بعد با اجازهی روسیه و ترکیه خواهد بود .
حالا سوال این نوشته اینجاست که کسانی انگیزهی مذهبی جهت تشویق جمهوری آذربایجان داشتند حالا پاسخشان در برابر این خسارت ملی و وطنی چه خواهد بود؟ به راستی ایدئولوژی یا وطن کدام یک برتری دارند در این قضیه؟ با توجه به اینکه مردم اهل تشیع باکو روز پیروزی درخیابان پرچم ترکیه و اسرائیل را حمل میکردند نه پرچم ایران .
پ.ن:داخل دایره جداشدن مرز ارمنستان از ایران را نشان میدهد با دسیسه و دخالت روسیه پست.
تصمیمگیران اگه مغز تو کلهشون بود که وضعمون این نبود.
یاد کار اون یارو افتادم که رفت هندو فتح کرد و خوشحال بود. غافل از این که با این کارش با قوم وحشی مغول همسایه شدیم.